Komme i gang med Teams

Velkommen som elev ved Nettskolen Troms. Denne veiledningen vil vise deg hvordan du kobler til Microsoft Teams for første gang. Nettskolen bruker Teams som læringsplattform og digital klasseromsundervisning.

1. Før du laster ned programmet

For å logge inn på teams bruker du brukernavn(+@elev.tffk.no) og passord til din feidebruker. Om du ikke har fått feide enda finner du mer informasjon om det her.

Når feidekontoen er klar, er neste steg å komme inn på Microsoft Teams. Det er viktig at du raskt aktiverer bruker, og laster ned Teams da det er her ditt virtuelle klasserom er, og det er her du vil møte din lærer til felles sanntidsundervisning og veiledning. Det er også her alt av informasjonsdeling vil skje.

2. Hvordan laste ned og installere

Du følger disse stegene.

1. Last ned Teams her: aka.ms/getteams og logg på med brukernavn@elev.tffk.no.
  2. Velg tilhørighet Troms og Finnmark fylkeskommune.
  3. Om du allerede har installert Teams, må du huske å logge av din gamle bruker og logge inn med den nye brukeren i TFFK. Følg veiledningen for oppsett av sikker pålogging.
  4. Når du er pålogget vil du se at du allerede er lagt til i fagrom (ditt/dine fag) på Teams. I disse rommene vil undervisningen foregå.

Om du ikke har brukt Teams tidligere kan du ta en titt på denne veiledningen. (Husk å gå til fanen elev)
Komme igang i klasseteamet