E-sport

I samarbeid med TUIL er vi stolte over å kunne presentere toppidrett e-sport som et nytt tilbud ved skolen fra høsten 2021.

Klikk for stort bildeE-sportrommet på TUIL Arena TUIL Tilbudet vil være tilgjengelig som et valgfritt programfag for elever på studiespesialisering, både på VG1, VG2 og VG3. Læreplanen i toppidrett følges.

E-sporttilbudet vil favne Counter-Strike (CS) og FIFA, og all undervisning i e-sport vil foregå i e-sportrommet på TUIL Arena.Timene i e-sport ledes av en innleid trener fra TUIL E-sport.

Faget ligger i en av de ordinære blokkene, med 2+2 skoletimer hver uke og 5 skoletimer fagdag hver 5. tirsdag. Annenhver uke er den ene dobbelttimen avsatt til fysisk trening (basistrening). Denne ledes av en idrettsfaglærer fra Tromsdalen vgs. Elevene har i tillegg til dette kroppsøving (2 skoletimer/uke) med sin ordinære klasse.